Homo h kupa söker

För det första förstår jag inte den exhibitionism som finns idag. Sen går det inte att jämföra en mans överkropp med en kvinnas. Kvinnors kroppar idag är så exponerade, exploaterade, sexualiserade och när den dagen kommer att en kvinnas kropp är helt neutral på den punkten, det finns inte på kartan.

Jag tycker också att det är trist för man utesluter folk från att gå till dom simhallar där det är tillåtet att bada topless. Jag tycker att det finns mycket annat man lägga sitt krut på än bara bröst i simhallar för att få någon slags uppmärksamhet MEN det leder ingen vart! Jag tycker att man börjar i fel ände. Sverige blir mer och mer ojämlikt och vi är med i EU som mer och mer går åt höger. I EU diskuteras om abort ska förbjudas m. Även i Sverige vädrar abortmotståndarna morgonluft.

Det är väl mycket viktigare att kämpa för. Så länge män anser att det är en mänsklig rättighet att köpa kvinnor då anser inte jag att Sverige är ett sunt samhälle när det gäller kvinnans situation.

Vad är det som säger att man inte kämpar mot trafficking, orättvisa löner eller mot abortförbud? Jag tycker att det här är en viktig fråga, och därför väljer jag att kämpa även för det. Jag vill kunna gå runt utan tröja utan att riskera att bli anmäld. Jag vill kunna bada på ett sätt som jag känner mig bekväm på utan att bli utslängd.

Jag vill inte att mina bröst ska finnas för någon annan utan att jag väljer det, mina bröst är mina bröst och jag får göra vad jag vill med dem. Det leder till jämställdhet. Om fler går med bara bröst blir det vanligare, sen blir det normalt och ja, då är det inte längre någon som bryr sig om brösten längre. De kan vara sexiga i situationer när de ska vara sexiga, mata någon ibland och bara vara vanliga kroppsdelar resten av tiden.

Jag tycker absolut att kvinnor ska få bada barbröstade om de vill detta. Kvinnor borde bjuda på sina kroppar. Visa sig helnakna, låta beundrare känna på brösten. I syfte att släcka dessas frustrerande uppladdade åtrå efter kvinnors yttre. MEN bara till snälla goda pojkar och män. Om man kan hjälpa någon utan att det kostar en något dåligt ska man göra det. Kvinnor kunde hjälpa många snälla pojkar och män genom att bjuda på sig till dom. Män borde i så fall upplåta sina kroppar för alla frustrerade bögar och kvinnor som ingen vill tillfredsställa.

Jag menar inte att bjuda på samlag. Men att låta en snäll som vill få känna på brösten borde inte vara något jobbigt. Bara om män låter alla snälla bögar få känna på deras bröstvårtor och pung.

Det borde inte vara något jobbigt. Gronstedt, jag visar mig gärna naken om någon snäll kvinna vill se min kropp. Men det vill ju generellt inte kvinnor precis, dom har inte samma visuella åtrå efter mäns kroppar som män har till kvinnors. Personligen skulle jag nog känna mig obekväm med en bög eftersom jag är hetero.

Men det kan ju bögar ställa upp med åt bögar. Det är inte snälla pojkar och män som skapar patriarkat och har kvinnoförakt. Vill ni har bort sexualiseringen av kvinnors kroppar får ni sluta ge er åt de pojkar och män som inte är snälla.

Hur mycket ni än ger er till dom försvinner inte deras sexualisering av er, dom tänker istället bara "horor". Och deras sexualisering av er försvinner inte heller om ni inte ger er till dom och gör allt för att täcka era kroppar och inte låter någon ta på er, osv.

Det är när man tänker som du gör som förtryck uppstår. Jag som kvinna borde ha rätt att visa mig naken utan att män ska få för sig att göra någonting. Män har ingen rätt till min kropp eller till någon annan kvinnas kropp. Om "snälla" män måste få känna på kvinnors kroppar för att inte begå övergrepp, då är de inte "snälla".

Då är man en skitstövel. En kvinna "ger" sig inte till en man. Hon bjuder inte ut sig. En man "får" inte en kvinna! Vi ska inte behöva "bjuda" på oss för att inte sexualiseras. Det är om något att sexualisera kvinnor och deras kroppar. Vet du hur avtändande och rent ut sagt äckligt dina åsikter låter? Om någon, man eller kvinna spelar ingen roll, ska få göra något alls med min kropp är det för att jag har sagt att jag vill.

Inte för att någon ber mig snällt och förväntar sig att jag ska ställa upp. Det är en sunkig kvinnosyn om någon. Det är du och sådana som du som sexualiserar kvinnor. Som förminskar kvinnor så att de blir till objekt.

Det är nämligen män som du som skapar patriarkala och förtryckande normer. Det fulaste av allt är att göra det medan ni försöker låta som att ni faktiskt bryr er. Att man har en sexuell läggning betyder inte att man är bekväm med att alla av det könet man attraheras av tar på ens kropp. Min kropp är dessutom min, den är inte till för någon annans tillfredsställelse. Livet är bara en gång, och det som gör livet värt är de tillfredsställelser man kan känna beträffande olika saker.

Varför inte ge glädje åt snälla? Jag kan dessutom inte tycka att de kan kallas för "snälla" om det krävs att kvinnor "ger" av sig själva för att de ska hålla sig i styr. Alla människor har något de vill ha men inte alltid kan få. Det är inte synd om människor som inte har sex. Det är synd om de kvinnor vars underliv har blivit så sönderskurna att de inte längre kan njuta av sex. Det är synd om de kvinnor som blivit våldtagna till sådan grad att deras kroppar förstörs eller att de dör.

Det är synd om homosexuella män och kvinnor som riskerar livet för att få älska vem de vill. En kvinna som har sex med någon annan ger inte av sig själv. Som har sex med henne. Inte för att hon "ger" sig till honom. Utan därför att båda ville ha sex med den andre.

Allt annat är tvång. Även till tjatat sex är tvång. Att säga att kvinnor borde "ge" av sig själva så att de "åh så snälla männen" inte får för sig att våldta eller tafsa är tvång. Det är att säga: Det är inte schysst. Det är sexistiskt, manschauvinistiskt och höjden av sluskighet.

Vill du ha sex med någon så bör ditt första steg vara att släppa din villfarelse att du har rätt till det! Kalli, om du har något som kan glädja någon snäll, och som det inte kostar dig att ge av, varför motsätter du då dig att ge av det? Ikajo, jag vet att kvinnan vill ha sex med den hon har det med. Mitt uttryck "ge sig till" ledde till missförstånd.

Jag menade vem kvinnor vill ha vad dom vill ha med. Tja, då är vi väl tillbaka till det jag sa tidigare. Bara för att jag är heterosexuell betyder det inte att vill att alla killar tar på mina bröst eller annan kroppsdel. Vissa känner sig inte ens bekväm med att krama sina vänner, eller att ha sex med någon de älskar.

Ikajo, det är inte snälla män du skriver om. Börja skriv om snälla män istället. Börja bry dig om snälla män istället. En snäll god människa är en människa som avskyr spel.

Respekterar sårbarhet som det enda respektabla. Vill exludera orättfärdiga människor från livet. Eftersom du fortfarande säger att hon borde ge av något hon har. Det låter inte direkt som du bryr dig särskilt mycket om vad vi kvinnor har att säga om saken.

Det är också du själv som säger att du tycker att kvinnor borde låta männen tafsa på dem för att dem är "snälla". Jag säger det igen, det är inte att vara snäll. Det är att kräva något i gengäld för att man är snäll. Ungefär som män som blir sura för att deras kvinnliga vänner inte vill ha sex med dem "när dem är så snälla och ställer upp".

Det är i stort sett samma sak. Sårbarhet som det enda respektabla? Vad är det för skitsnack? Någon som verkligen respekterar någon annan respekterar den personen som den är. Inte för att den är sårbar!

Vet du ens vad ordet betyder? För inte är det ett ord jag skulle använda om en snäll människa. I umgänge med andra kanske men att känna stolthet över sig själv och sin egen förmåga betyder inte att man inte kan känna medkänsla med andra människor. Givetvis men förmågan att kunna känna empati är något vi behöver för att fungera som människor. Dessutom så kan folk fortfarande agera som as även om de kan känna empati. Missriktad empati finns också. Människor gör saker de ångrar. Människor agerar ofta utifrån vad som förväntas av dem.

Vad gör någon orättfärdig? Det krävs egentligen mycket lite för att vara en snäll människa. Vad sägs om att bry sig. Bry sig om andra. Att engagera sig för andra. Att vilja finnas där för andra. Men framför allt att man överhuvudtaget på riktigt, helt genuint, bryr sig om andra människor.

Det är fullt tillräckligt. Något jag inte skulle tillskriva dig just nu eftersom de enda du verkar bry dig om att heterosexuella män. Kvinnor, hetero eller homo, gaymän; deras känslor och åsikter verkar helt seriöst inte röra dig i ryggen!

Jag tycker det är märkligt att folk hävdar att bröst av "naturen" är sexuella och att det "bara är så" - men när man faktiskt tittar på hur människor lever i naturen så går kvinnorna ofta helt barbröstade och inte en människa bryr sig.

Jag undrar lite varifrån den här "naturen" kommer ifrån när den liksom inte ens finns i naturen från början?? Det är därför jag hävdar att det är en social konstruktion. Att människor av naturen är blyga inför sin nakenhet är en sak men kroppsdelar blir inte sexuellt laddade av sig själva. I så fall skulle även homo- och bisexuella kvinnor tycka att bröst per automatik är sexiga men så är inte fallet. En del tycker det, vilket är okej, men det är inte samma sak som att bröst per automatik är sexuella av sig själva.

Det är mycket i vårt samhälle som betraktas som naturligt som i själva verket är en social konstruktion men som har lyckats sjunka under ytan så att vi inte längre ser den utan tar den för naturlig. Det där är kvalificerat struntprat, kvinnor kan njuta minst lika mycket av att se på manskroppar som män av kvinnokroppar. Och det var ju inte bara att se som var det viktiga, du måste ställa upp på att de tar på dig också.

Oavsett hur gamla de är eller hur fula de är eller om de luktar illa. Bara de definierar sig som "snälla". Naturligtvis måste du ställa upp för alla "snälla" bögar! Det kan ju inte vara jobbigt någonstans, eller hur?

Vad har deras sexuella läggning med saken att göra? Som du skriver i Ni sätter citationstecken kring snäll. Ni menar alltså dom som  låtsas vara snälla men i själva verket inte är det. Jag är helt på er sida beträffande dom. Kanske sätter de citationstecken kring snälla eftersom de och jag håller i så fall med inte tycker att män som tycker att de är berättigade att ta på en kvinnas kropp bara för att det är snälla är särskilt snälla egentligen.

Dessutom har olika människor olika uppfattning om vad snäll innebär, vem bestämmer vems definition som är den korrekta? Av ren nyfikenhet, tycker du att du är en sån där snäll man som förtjänar att kvinnor ger av sina kroppar till dig? Nu förutsätter du igen. Jag använder citationstecken för att det är ett citat, ingenting annat. Det är inte att vara snäll att tycka sig ha rätt till någon annans kropp bara för att man själv tycker att man är snäll. Särskilt eftersom de sitter ihop.

Synonymer till saklig enligt synonymer. Knappast ord jag skulle förknippa med någon som försöker vara snäll. Möjligtvis ord jag helst skulle förknippa med en jurist, läkare eller lärare.

Inte någon som försöker övertala mig om att hen borde få ta mig på brösten. Om jag skulle känna mig sårbar skulle jag givetvis vilja att man respekterar det men jag skulle inte vilja att det var det enda man respekterade. Bara för att man inte spelar ett spel så betyder inte det att man blir sårbar. Personligen är jag till exempel rättfram och mer än en smula reserverad samtidigt som jag är väldigt social. Jag spelar inte "spel" bara riktiga spel, som Sims eller Mahjong men jag är inte sårbar för den skull.

Snarare så är det nog vanligare med motsatsen. Att det är den som spelar ett "spel" som är sårbar och därför spelar ett "spel". Ord som jag just nu inte skulle ha några problem med att använda för att beskriva min uppfattning av dig. Inte gudlös eller ond men i övrigt så är det min allmänna uppfattning av dig. Glöm att låta dig ta mig på brösten, jag skulle inte vilja befinna mig ens hundra meter i närheten av dig.

För någon som jag som knappt kan krama kompisar utan att känna mig obehagligt till mods är dina skruvade förväntningar på att tjejer borde låta "snälla" män ta dem på brösten minst sagt stötande. Kristen moral i ett nötskal Det handlar inte så mycket om att vara snäll som att vara någon som gör rätt. Vilket helt ärligt talat är mycket svårare än att vara snäll.

För att det som är rätt är inte alltid det som är snällt. Synonymer är väldigt användbart för många saker. Bland annat så avslöjar de vad orden vi så lättvindigt använder i själva verket betyder och vad de säger om oss själva. Det berättar också mycket om vårt samhälle. Ta ordet "snäll" till exempel. Snäll är synonymt med "God" som i sin tur är synonymt med bland annat hygglig och hjälpsam. Men snäll är också synonymt med ordet "foglig" vilket är synonymt med bland annat vek och eftergiven.

Ett annat ord som du kan kolla upp och som är det ord jag vid det här laget förknippar dig med är ordet "falsk". Vilket jag skulle tillskriva vem som helst som vill ha friheter med min kropp utan att jag uttryckligen sagt att jag vill. Ikajo, jag har svårt att samla allt i samma inlägg.

Jag kommer på saker efter att jag postat ett. Tänk om jag tycker att jag är en sådan där snäll man som tycker att jag förtjänar att du ger av din kropp till mig?

Tänk om jag är en snäll illaluktande gammal kärring som tycker att jag förtjänar att du ger av din kropp till mig? Det är bäst att du tar av dig kläderna och intar din bästa pose, för det kan finnas fler som jag som förtjänar att få begagna dig! Därför att du gör det krångligare att diskutera och inger ett splittrat intryck. För en smidigare och enklare diskussion så uppmanar jag som sajtvärd dig att samla dina inlägg till ett inlägg åt gången. Särskilt om du riktar dig till samma person. Då tycker vi olika, jag tycker att du har en skrämmande kvinnosyn och människosyn vilket inte är något jag förknippar med snällhet.

Tycker du fortfarande att du har rätt att ta på min kropp? Kalli, att låta mig känna på dina bröst skulle kosta dig noll fysisk ansträngning och endast lite tid, till skillnad ifrån om någon ber dig hjälpa till vid en så kallad köksrenovering tillexempel. Dom vill att du ska ge av din tid och kropp för att bistå dom med att kånka ner deras utrivna diskbänk och köksskåp som var fullt fungerande och som det var orätt att riva ut. Jag svarade ja på att kvinnor skulle ge till mig, inte att jag skulle ta.

Eftersom det inte kostar dig något och tar väldigt lite tid. Jag kånkar seriöst hellre en diskbänk än låter en främmande människa röra vid mina bröst. Det är fullt tillräckligt att det ska kramas i tid och otid. Något jag gör med de vänner som vill men tycker det är skönt när jag slipper. Låta en fullkomlig främling komma närmare än så skulle vara etter värre.

Mina bröst är mina. Jag ska kunna gå naken utan att sexualiseras och utan att behöva ge av min kropp. Något som aldrig kan hända när män som du måste få av min kropp för att inte sexualisera den, vilket sexualiserar den på nytt. Nu menade jag ta som i röra vid. Alltså tycker du att du har rätt att röra vid mig eftersom du ser dig själv som en snäll man även om jag inte ser dig som en snäll man. Vems definition av snäll ger någon rätten att röra vid en annan människa på ett sätt som inte är önskat?

Och vart går gränsen på hur mycket och hur intimt man som tjej ska ställa upp på? Gäller detta också killar och snälla kvinnor? Eller är det ett manlig privilegium? I övrigt håller jag med Ikajo, jag gör hellre fysiskt betungande eller tidskrävande saker än de som är känslomässigt jobbiga. Har du kanske helt missat konceptet med känslor?

Det skulle förklara en del.. Det värmer att få höra Jag har en blogg om du skulle vilja läsa mer. Den heter På blodigt allvar mensmonster. Låt dig inte skrämmas av den extrema titeln. Den är mer extrem än innehållet.

Åh va kul, du nämnde i en kommentar att du drev en blogg så jag tittade på din profilbeskrivning efter den, men hittade den inte så jag grät en skvätt. Haha men jag tyckte att det var synd Oo du det var ju skitbra gör lite reklam ne men seriöst jag bokmärker den nu. Ursäkta för alla mina kommentarer, läste igenom och såg att jag landade mitt iallt om man säjer så. Jag har bara inte tänkt på att ha länk till bloggen på min profil, vanligtvis så länkar jag till enskilda inlägg när jag deltar i en diskussion där jag upptäcker att jag redan har bloggat i samma ämne.

Får väl ta och skriva ett inlägg snart. Jag saknar inte idéer så Jag håller på att skriva en bok just nu så det tar upp ganska mycket uppmärksamhet. Inte en feministisk bok dock. Men jag är ju jag så nog skiner ett och annat igenom. Ska inte ta mer plats, disskusionen är fortfarande aktiv, hoppas jag interessant det här, om jag ska lägga in min åsikt så tycker jag man nästan ska ta bort ordet kön helt.

Alltså de här personerna som ringde polisen när det var barbröstade kvinnor där, vad sa dom då? Sa dom det är massa nakna människor som springer runt och förstör för barnens lek och distraherar männen? Nej dem sa väl att det var oacceptabelt och upprörande att vuxna  kvinnor ska gå runt nakna! Alla människor tänder på olika saker, och pedofilerna. Ska man gömma alla barnen så att dem inte kan fantisera?

Nej, för det är omöjligt. Många tänder på bröst men många fler skulle jag tro tänder på breda höfter, och det är det ju inte några problem med att visa. Hade jag varit lite äldre, och kommit undan med det utan att ha ett långt samtal med pappa, kuratorer osv. För vad hade folk sagt och vågar dom ens göra det? När det är en person.

Typ "ursäkta varför har du ingen överdel? Då säjer man "varför har han ingen överdel, eller han? Eller det borde man ju göra, för att visa människorna runt hur det faktiskt är just nu.

Och  dododdordoden , tänk om en homosexuell jättesnäll man hade kommit fram och frågat om han fick känna lite på din snopp, vad hade du sagt då? Det finns nudistföreningar och träffar runt om i världen och i Sverige finns nudiststränder där ni kan visa tuttarna hur mycket ni vill.

Och jag slipper att se eländet. Men jag och säkert dom flesta vill slippa se bröst på våra gator. Men det finns många exhibitionistiska kvinnor som vill bli betittade. Kvinnliga blottare finns ju precis som manliga. Det är inte i närheten av att vara samma sak. I så fall skulle en ammande kvinna blotta sig varje gång hon ger sitt barn bröstet.

Det här handlar inte om exhibitionism, det handlar om en önskan att avsexualisera den kvinnliga kroppen. Så när du ändå nämner nudister, de är ju ett verkligt bevis på att det går att plocka bort likhetstecknet mellan nakenhet och sexualitet.

Manliga nudister bland kvinnliga går ju inte omkring med stånd hela tiden trots allt. Om du inte vill se nakna bröst på gatan så ska du vara så pass rättvis att det inte ska spela någon roll vad som finns mellan benen på den person som brösten tillhör.

Annars blir det hypokritiskt. Om man någonsin har vart på en strand så har man definitivt sett män med stora hängande bröst. Utan att någon reagerat. En kvinna som gör samma sak sexualiseras. Så du kan inte både ha kakan och äta kakan. Antingen ska alla bröst få synas, eller så ska inga bröst få synas. Har av uppenbara skäl inte läst igenom alla 74 inlägg.

Tänkte ba ge stöd till skaran som tycker att folk kan klä sig eller inte klä sig hur dom vill. Om man blottas no pun intended mot provokativ klädsel tillräckligt mycket så slutar det till slut vara provokativt. Vem kommer bry sig om tex slöjor eller om kvinnor är barbröstade i simhallen om år? Jag reagerade direkt när jag såg artikeln att jag tycker att det låter som en vettig idé.

Det kan absolut vara bra för jämnställdhetskampanjen. Sen tror jag inte att jag själv skulle vara bekväm nog att gå topless på badhuset, än iaf. Men jag hajade till när jag läste inlägg 8 som skrev "  Jag reagerar också på att även de som inte är kvinnor, men som har en "kvinnokropp", ska tvingas täcka sina bröst och på så sätt bli påminda om hur samhället inte tar hänsyn till deras känslor och identitet.

Och jag började direkt fundera över vad skillnaden är på nakna bröst på en man i kvinnokropp och på nakna mansbröst alltså inte bara ett naket bröst utan "manboobies"? Ja, jag har då sett ett antal skamlöst exponerade manstuttar jag gärna hade sluppit se, men det är det inte alls "oanständigt" Angående dododdordodens tankar, så har Esther M Friesner skrivit ett par mycket intressanta romaner om en värld där kvinnor har sådana skyldigheter mot sådana män.

Det är inte alls någon trevlig värld, utom för de "snälla" männen - och inte för dem heller, om det dyker upp någon annan man med starkare anspråk på "snällhet". Sen så blir jag ju också lite fundersam över varför mina personliga preferenser gällande vad jag anser är tilltalande eller inte ska inskränka på andra människor frihet och bekvämlighet.

Jag är personligen inte så bekväm med att gå runt där människor har lite kläder på sig varken kvinnor eller män men inser att det i slutändan inte handlar om mig. Jo, jag har läst alla inlägg. Våldet mot kvinnor, dödandet av kvinnor, lika lön, abortfrågan som hotas m. Ni får ursäkta men jag tycker detta bara är trams att diskutera bara bröst i det offentliga rummet.

För mig som har varit med sen talet är detta absolut en icke-fråga och jag kan inte ens ta detta på allvar när vi går mot fascism i EU och kvinnors rättigheter stryps överallt och så tycker ni att bara bröst är en viktigt fråga! I mina ögon är det allra viktigast att feminister inte vänder sig mot varandra utan respekterar att alla har olika prioriteringar.

En diskussion som den här till exempel visade snabbt på hur sexualiserad och objektifierad kvinnokroppen är. Den lyckas belysa synen av att kvinnor ska vara tillgängliga för män. Vilket i sig är ett led till de mekanismer som är orsaken till sexuellt våld och utnyttjande.

En diskussion som annars inte hade uppstått. Alla kan inte göra allt och alla har inte förutsättningarna att föra kampen på mer aktiva sätt. Som att ha bara bröst i en simhall. Jag har ett enormt socialpolitiskt intresse men jag är också rätt asocial. Det är inte min grej att demonstrera och göra aktioner. Så jag diskuterar, argumenterar och ser till att ge information om feminism till de som jag möter. Så att de kan börja förstå vad feminismen egentligen går ut på.

Samtidigt behövs det de feminister som är på mer högljudda, för utan dem skapas inga diskussioner. Och vi behöver diskussionen också.

Den här har visat det om inte annat. Det är väl ingen som säger att hen bara sitter i ett badhus och kämpar för sina rättigheter exakt hela tiden och aldrig bryr sig om något annat?

Jag förstår att det kan kännas som en oviktig fråga, men jag förstår inte hur man kan anklaga oss för att inte bry oss om något annat. Förhoppningsvis utesluter det faktum att du sitter på iFokus och raljerar över vilka feministiska frågor som är viktiga att diskutera inte att du även diskuterar de enligt dig viktiga frågorna? Så varför skulle det vara så för någon annan?

En bandmedlem i Solanas Cuntz tog av sig tröjan på en spelning på Adas i Göteborg. Då blev de utkastade, tillsammans med de i publiken som också tog av sig topless. Hittade ett läsvärt blogginlägg om detta. Bara jag som håller denna tråd vid liv märker jag. Men ämnet kommer titt som tätt upp, HÄR är en modell som delar en beskrivande bild under hashtaggen freethenipple.

Det är ju larvigt egentligen att det är helt ok för män att visa brösten och bröstvårtan medan det för kvinnor blir ett väldigt ståhej om dom skulle vilja göra det. Japp det är orättvist att män ska kunna exponera sina bröstvårtor.

Sedan tycker jag också; Man är inte naken förens man tar av sig trossarna. Och; Det är upp till var och en hur mycket de vill och inte vill ha på sig.

Jag föredrar att behålla bikini överdelen på, men om den trillar av om jag hoppar från en trampolin eller liknande så gör det inte mig ett dugg. För mig är ett mansbröst väldigt sexuellt, jag ÄLSKAR manliga, gärna muskulösa bröst, men män verkar helt enkelt inte bry sig på samma sätt att de kan bli sexualiserade- det är inte "fel" så att säga.

Lite som att slynaär fult, kåtbock är pondus, I guess. Sen kan man säga: Varför vill du inte att din man ska se andras bröst i badhuset- jo för det är en sexuell sak. Det är kanske lite det man vill få bort. Att en kvinna inte alltid ska vara ett sexobjekt.

Att det faktiskt inte bara är unga 20åriga kvinnor med perfekta, fasta bröst som kommer att sitta där med "bröna fria" utan även 60åriga "trötta" mammabröst också.

Då blir kanske brösten på kvinnor lite mer "humaniserade" och inte lika intressant att stirra sönder när de  sitter på en främling- om de inte är exceptionellt vackra och drar till sig ögonen, precis som ett ansikte eller välformad bak kan göra. Själv känner jag mig inte bekväm att ta av mig bh: Besök gärna min FB: Stämmer inte att det " har alltid varit och kommer allt vara ".

Och att det är skillnad förklarar knappast varför vissa bröst måste täckas över. Kvinnors bröst har absolut inte varit en sexuell tabu tidigare, som någon så klyftigt kommenterade här eller någon annanstans , se bara på kvinnorna i vissa delar av afrika t. Dessutom är jag lite trött på att få höra just orden "finns det inget viktigare att diskutera?

Missförstå mig inte nu, att ta upp våldsbrott m. Men bara för att dessa brott är ett stort problem betyder det inte att man inte får diskutera annat. Det är det som är fint med feminism, öppenheten, feminismen går inte enbart ut på en sak.

På väg ut från avdelningen lade Monica till att det lös inne på kontoret till Måns. Han var chefsläkare för avdelningen. Hon gick och knackade på dörren och välkomnades in. På kontoret satt Måns Pilström och dr Henrik Göransson och pratade. Ska ni inte komma på afterworken? Har du inte lust att hänga med på ett parti poker?

Nog för att jag skulle kunna satsa rätt stort, så tror jag nog vi håller det på en tämligen låg nivå”, sa Måns. Strax efteråt klev de tre damerna in på kontoret och Måns började röja plats på skrivbordet. Jag och Henrik brukar spela lite poker ibland såhär efter jobbet, om vi har tid över Hon var klädd i en vit blus och röd kjol och hennes klädsamt knubbiga uppsyn fick henne att se ut som en liten tomtemora.

Blusen var hårt spänd över hennes väl tilltagna byst och glipade lite mellan knapparna. Hon var lätt rosig i ansiktet men det var svårt att avgöra om det var pga kylan utomhus eller om det var hennes eleganta sminkning. Monica och Ann-Katrin gjorde likadant och när alla tre damerna hade tagit av sig jackorna var det svårt för herrarna att veta var dom skulle titta.

Ann-Katrin hade en blank klänning på sig som formade sig eggande runt hennes trinda höfter och inbjudande bröst. Monica var klädd i en strikt kavaj med en silkig, lila blus under. Kring hennes höfter satt en kjol som slutade strax nedanför knäna. Det var dagligen som Måns såg dessa damer men han blev snabbt påmind om hur osmäktande sjukhuskläderna faktiskt var. I privata, eleganta festkläder var de tre kvinnorna bedårande och hans tankar for ögonblickligen till det som ungdomarna brukade kalla för MILF.

Mother I Like to Fuck och herrejösses, ville han knulla dessa damer?! Han visste att han var tvungen att hålla en professionell profil men det frestade på, med dessa fullblodskvinnor inne på det trånga kontoret. Även Göransson var klart påverkad av kvinnornas närvaro.

Han hade haft en del nära samarbete med Ann-Katrin i och med arbetet med avdelningens kvalitetsregister och de hade tillbringat åtskilliga mil tillsammans i bil, till och ifrån diverse konvent. Dr Göransson ljög för sig själv om han påstod att han inte ville se sin varma säd rinna över Ann-Katrins ansikte. Nog för att de brukade ha en skämtsam ton sinsemellan men han brukade hålla ett visst avstånd.

Han hade tjej på sitt håll och Ann-Katrin var en gift kvinna. Han blick flackade över hennes svarta klänning med exklusiva spetsar. Ann-Katrins underbara ben var täckta av mörka silkesstrumpor och med tanke på deras samtal de haft på sina resor visste han om att Ann-Katrin troligtvis dolde en retsamt hetsig sida. En sån sida som kanske inte kommer fram så mycket på jobbet.

Vi talar om den sidan som vet om att hennes kropp kan få männen att flämta. Att hon kan få kukarna att stelna närhelst hon vill. Och på tal om att få kukar att stelna, Monica hade precis böjt sig framåt och dragit tillbaka stolen och satt sig när Göransson svepte med blicken över hennes barm.

Oh, herregud, nästan viskade Henrik när den koketta kvinnan hasade upp kjolen några centimeter innan hon satte sig på stolen. Monica hade kvällen till ära satt upp håret i en stram frisyr som gav henne en än mer elegant och sexigt utstrålning Snart satt de allihop runt bordet och Måns tog fram sin kortlek. Insatserna låg på runt tio kronor per person och under den första halvtimmen förflyttades slantarna runt om och bytte ägare.

Monica satt och glittrade med ögonen. Sedan såg hon männen rakt i ögonen och började: Minst femhundra” kontrade Monica.

Måns funderade ett par sekunder innan han godtog budet och lade fram en femhundring på bordet. Är ni med på tåget? Båda två stirrade storögt på vad som hände framför dom. Här satt gruppchefen på avdelningen och inviterade till klädpoker med ledningen. Ann-Katrin, som snabbt fann att hon satt i en lite knepig situation bet sig nervöst i underläppen. Hon hade ju inga kläder att ta av sig utan att det skulle bli väldigt intimt på en gång.

Men så kom hon på något. Hon svängde elegant upp sina ben på borde och med en flink tårörelse med ena foten, lossade hon sin ena högklackade sko. De var klädda i vita silkesstrumpor och hennes pumps var röda. Skon hade dock ett spänne och när hon böjde sig fram för att lossa detta, fick Måns en syn för gudarna. Hennes mulliga överkropp pressades mot låret och de fullmogna melonerna formligen pressades uppåt och ut åt sidorna.

Med ett sexigt leende snäppte hon upp spännena på båda fötterna och lirkade sensuellt av sig skorna med hjälp av fötterna och strax låg även hennes bidrag i potten. Denna vändning gjorde spelet ännu mer intensivt och det verkade som Göransson fått en bra giv för han höjde med femhundra, kontanta pengar som lades i potten. Spänningen lägrade sig i det trånga kontoret medan de jämförde sina händer. Det visade sig att Henrik hade högst hand och tog in potten.

Kavajen och de två par pumpsen hamnade i ett hörn, bakom Henriks stol. Nå Katarina, satsar du nåt? Det var ingen lysande hand men hon tänkte nog att den ändå skulle räcka. Monica räknade ut att om hon fick tusen kronor för kavajen och Katarina fick för kjolen, skulle hon kunna vinna närmare tio tusen redan innan de behövde satsa underkläderna Monica log för sig själv.

Om kavajen var värd och kjolen , då skulle hon säkert kunna få femsiffriga belopp för BH: Hon tänkte att om hon bjöd en hake åt gången skulle hon kunna mjölka karlarna på flera löner!

Och mjölka dom skulle hon Hon suckade lätt åt sina planer och funderade på hur Måns skulle reagera med sin hårda kuk mellan hennes enorma bröst. Skulle han kunna hålla emot någon längre tid? Monica minns hur Måns haft väldigt svårt att hålla blicken i styr under anställningsintervjun. Hon visste vilken effekt hennes magnifika meloner hade på den manliga befolkningen. Hennes formella meriter var inte mycket att hurra för, men vem behövde det när man besatt en byst av hennes storlek?

Hon log inombords och rös av välbehag när hon tänkte på alla jobb hon fått, enbart på grund av sina bröst. Hur manliga chefer tappat hakan när hon lossat på de översta knapparna i blusen. Hur hon i sin formella dress, framhävt sina kvinnliga former, hur männen förtvivlat försökt hålla pondusen uppe och ståndet nere. Det var ju omöjligt givetvis. Ingen heterosexuell man kunde motstå hennes tuttar, det visste Monica.

Hon visste att när hon väl stod på knä framför honom, blusen uppknäppt och BH: Monica var en fresterska av kopiösa mått. Hon brukade ibland hänga den uppknäppta BH: Hon älskade att få säd över tuttarna.

Hon hade länge längtat efter både Måns och Henriks sperma och nu såg hon sin chans att kunna få den. Något annat hon också längtat efter var att få se Ann-Katrins och Katarinas nakna kroppar. Hon visste att ingen av de andra damerna var någon vidare spelare och hon såg sin chans att utnyttja detta. Det låg nämnligen till så att Monica själv var en duktig pokerspelare så hon visste hur hon skulle satsa och hur hon skulle få både Katarina och Ann-Katrin att dras med i spelet och på så sätt förlora sina kläder.

Monica visste precis hur den här kvällen skulle sluta och hon fullkomligen älskade det! Femtonhundra kronor” sa Katarina och reste sig från stolen. Hon lade händerna på rumpan och stannde upp ett ögonblick. Sen fick hon en sexig glimt i blicken och började smeka sin välformade bakdel.

Hon vände baken åt herrarna och kramade och masserade sin runda rumpa medans hon utstötte små diskreta stön. Slutligen lirkade hon ner dragkedjan på kjolen och lät det röda plagget glida nedför låren och landa kring hennes fötter. Synen av hennes erotiska underkläder fick flera personer i det lilla rummet att sucka tungt.

Inte nog med att hon hade röda spetstrosor, den knubbiga kvinnan hade dessutom silkesstrumpor i en gräddvit nyans som smet åt om de kraftiga låren. När hon dessutom böjde sig framåt för att plocka upp kjolen kunde inte Måns hindra en flämtning när han såg hennes spetstrosor strama mot rumpan och den mogna fittan. Han kände hur pulsen hade ökat under de senaste tio minutrarna och hur kåtheten började inträda och han kände flyktigt med en hand över sitt skrev och mycket riktigt, kuken tältade hårt mot kalsongerna under byxorna.

Det var inte en tvekan om att han var störtkåt på de frodiga kvinnorna. Katarina vände sig åter mot bordet och satte sig i stolen. Sedan lade hon upp den röda kjolen på bordet och lutade sig självsäkert bakåt. Även hon vände rumpan åt bordet och hon smekte sig över rumpan samtidigt som hon kråmade sig vulgärt och porrigt. Samtliga blickar följde hennes händer när de lirkade ner dragkedjan och med ett susande ljud, gled den svarta kjolen nedför hennes underbara ben.

De var klädda i silkesstrumpor med bred spetskant och strumpeband som löpte upp under ett par svarta trosor med lila spetsinslag. Hon lyfte upp kjolen med ena foten, greppade den med handen och kastade den snitsigt över axeln så att den hamnade på bordet. Männen bara gapade av upphetsning och det var uppenbart att de bedömnde plagget som ett rättvist tillskott i potten.

Turen hade kommit till Ann-Katrin som också ville vara med i denna spelrundan. Hon hade inga femtonhundra på sig i kontanter så hon var mer eller mindre tvingad till en höjning; hela hennes klänning i potten skulle innebära att hon skulle sitta i enbart underkläder vid bordet och det var klart värt mer än futtiga femtonhundra. Hon funderade en stund innan hon kom med ett bud: Har du en så bra hand?

Händerna återigen in under axelpartierna och hon drog de breda tygstycken nedåt över armarna. Dragkedjan på ryggen hindrade henne från att dra ner den mera så hon behövde lite assistans. Monica, som satt bredvid, var inte sen att hjälpa henne och strax hördes det raspande ljudet av en dragkedja som dras ner.

Ann-Katrin stod med ryggen mot bordet så alla kunde se hur hennes underkläder blottades. Först kom det breda BH-bandet, ett mörkgrått tyg med vita och svarta spetsar. Männen, speciellt Henrik suckade upphetsat. Dragkedjan nådde slutligen svanken och strax kunde de se att även Ann-Katrin hade strumpebandshållare.

Damerna var verkligen skamlöst porrigt klädda för denna utekväll. Hade de planerat att bli knullade av sina respektive ikväll månntro? Strax blottades Ann-Katrins silkiga trosor i matchande färg, som spände hårt runt hennes frodiga höfter. Hans blick borrade sig fast i hennes trinda bak som spände mot de fylliga skinkorna. Han fick dock behärska sin kåthet för strax vrängde Monica bryskt ner klänningen runt Ann-Katrins slampigt breda höfter och strax låg den svarta spetsklänningen i en hög runt hennes välformade, silkesstrumpeklädda ben.

Den respekterade läkaren bet sig i läppen av upphetsning och svalde upprepade gånger. Ann-Katrin gjorde precis som Katarina och böjde sig eggande framåt för att plocka upp klänningen. Trosorna spände ytterligare över den saftiga rumpan och de båda männens sinnen kokade av uppdämd brunst.

Hon stod så en stund och plötsligt tittade hon över axeln, rakt i ögonen på Göransson som höll på att tömma pungen ögonblickligen! Sen reste hon sig och vände sig mot bordet, klänningen i ett bylte över bysten, stod så i några sekunder, innan hon glatt yppade: Männen bara fånstirrade på den fylliga sjuksköterskan som skamligt blottade sig i enbart underkläder. Göransson kände att hans hand inte var tillräckligt stark för att det skulle vara värt att delta i denna rundan så han lade sig.

Måns kände dock att han hade en bra hand så han ville vara med. Dessvärre hade han slut på kontanter så han blev den förste mannen att lätta på klädseln. De kom överens om att skorna, strumporna och byxorna var tillräckligt för att syna Ann-Katrins höjning.

Turen kom till undersköterskans som nu var tvungen att öka sin insats med tretusenfremhundra kronor för att få vara med. En skicklig pokerspelare hade troligtvis lagt sig i det här läget, men nu var inte Katarina en skicklig pokerspelare så hon hängde med i höjningen. Hon började uppifrån och jobbade sig nedåt tills en imponerande klyfta blottades ovanför hennes magnifika barm. Sedan började hon med knapparna över magen tills enbart en knapp var kvar, mellan brösten. En röd spetsBH spände hotfullt under den hårt spända blusen.

Hon såg sig om i rummet och njöt över hur all uppmärksamhet var riktad mot henne, eller mer korrekt, mot hennes tunga bröst. Med en van rörelse lirkade hon upp den sista knappen och den vita blusen öppnade sig med ett ryck. Den gled smekande över de röda kuporna, likt ridån på en teater och blottades hennes frodiga barm. Männen men även de två damerna suckade upphetsat av den underbara synen. Undersköterskan hade ett par tuttar som lätt skulle kunna mäta sig med de bröst som hormonstinna tonårspojkar finner i sina drömmar, men med en eggande skillnad.

De pojkar som trevande drömde om stora bröst var löjligt ovetande om vilka BH-storlekar som egentligen kunde räknas som stora. Katarina visste att deras oinformerade sinnen inte kunde tänka sig en kupstorlek större än DD och hon visste att så kallad kuphets var någonting hon kunde utnyttja.

Hon brukade roa sig med att sitta på internetforum och diskutera BH-storlekar och hon kunde nästan känna den hetta och upphetsning som strålade från de killar då hon berättade sin BH-storlek. Hon reste sig från stolen och smekte erotiskt över den fylliga bysten. Sedan började även hon lirka med blusens knappar. Till skillnad från Katarina, började Monica från botten och arbetade sig sakta uppåt. Hon slutade strax under bysten och nu när blusen var delvis uppknäppt var den inte ens i kontakt med hennes mage.

Den kraftiga bysten pressade blusen så långt ut att den hängde helt fritt från brösten och nedåt. Det verkade nästan som den spände ännu hårdare mot brösten, men detta berodde mest troligt på Monicas rörelser. Hon visste precis hur hon skulle röra sig för att hennes frodiga kropp skulle uppvisas på bästa möjliga sätt. När hon retats tillräckligt, började hon lirka upp de övre knapparna och precis som i Katarinas fall, blev nu Monicas urringning mer och mer framträdande.

Monica knäppte ömsom upp en knapp och ömsom smekte hon sig över kroppen. Hon vek in underarmarna mot kroppen för att på så sätt pressa bysten framåt vilket möttes av jubel från de övriga deltagarna.

Monica hade precis knäppt upp den sista knappen i blusen och hennes rekordstora meloner gungade tungt fram i en svart BH med mörklila spetsar som matchade trosorna. Blickarna i rummet var alla fästade på Monicas bröst. De brände som eld och kåtheten tog ytterligare ett språng hos alla deltagare. Kukarna på de båda männen stramade smärtsamt hårt mot sina kalsonger och damerna började vrida på sig då de kände hur deras fittor började sava.

Alla tre kvinnorna var nu enbart klädda i sina underkläder och silkesstrumpor. Monica hade dock kvar sina pumps på fötterna, men detta var definitivt inte till någon nackdel. De högklackade skorna lyfte majestätiskt upp hennes ben och gav henne en matronisk sensualitet som snart skulle utnyttjas ytterligare. Jag måste få känna på dom! Monica piskade på upphetsningen genom att kliva upp med ena benet på skrivbordet och denna suggestiva ställning intensifierade stämningen rejält.

Synen var god nog åt gudar! Monica fortsatte; ”Eller jag kanske har fel? Du kanske inte alls är upphetsad av det du ser? Då kanske du vill resa dig upp och visa att du inte blir det minsta kåt av våra fylliga kroppar Katarina har ju enorma tuttar, men jag tror nog att mina är större”. Monica log och alla i rummet förstod den skämtsamma tonen då det inte fanns några tvivel om att Monicas tuttar trumfade alla damer på avdelningen.

Det var verkligen inte orealistiskt att anta att hon trumfade samtliga damer på hela sjukhuset! Måns bara flämtade åt det verbala hetsandet.

När han inte reste sig log Monica varmt. Att han inte vill nånting annat än att väga hennes frodiga tuttar i händerna Mmmm, jag synar dig, Ann-Katrin. Den lila blusen lades i potten och den storbröstade gruppchefen satte sig belåtet ner.

Det var dags för att jämföra händerna och Ann-Katrin började: Måns lade fram sin hand; par i kung. Undersköterskan fnittrade och sa att hon trodde att hon hade stege, men hade missat ett kort. Blickarna riktades mot Monica som såg lurig ut.

Sedan lade hon fram sin hand och visade sina två par; sjuor och tior. Både undersköterskan och Monicas blusar, hennes egen klänning samt Måns byxor, strumpor och skor låg nu i en hög bakom Ann-Katrins stol när spelet fortsatte.

De tre frodiga damerna satt således enbart i underkläder och kåtheten låg tung i rummet. Ingen var opåverkad och blickarna flackade över de blottade plaggen och de fylliga kropparna. Monica delade ut nästa giv och det var även hon som var först med att eventuellt lägga något i potten.

Hon blickade över sin hand och kände att den mycket väl skulle kunna vara något att satsa på. Hon höjde blicken och såg pillemariskt på de båda männen och log. Det här borde vara värt tretusen Hon smekte sig över magen och ned över framsidan på trosorna. Ned över låren och med flinka fingrar lossade hon sina hårt spända strumpeband som snärtade upp. Sedan lade hon händerna i svanken och lirkade vant upp strumpebandshållaren och med en glad min svingade hon upp det erotiska plagget på bordet.

Med ett erotisk gungande hyskade även hon upp sin strumpebandshållare och förpassade den till potten. När han rörde sig kunde man ana kalsongerna under skjortan och man såg hur hans kraftigt eggade kuk stretade hårt mot kalsongtyget. Ann-Katrin tyckte sig ana en fuktig fläck av försats. Hon fantiserade över hur hon skulle kunna egga den ytterligare. Hon ville se den rycka och kvida av upphetsning. Hon ville se Göransson brytas ner och be henne om utlösning!

Nu satt han bara i kalsonger och även hans hårda kuk stramade hårt mot kalsongerna. Den såg ut att vibrera och även Måns hade en tydlig fläck vid kukens mynning. Han öppnade och stängde munnen och andades tungt. Hans blick for över de frodiga damerna och syndiga tankar for igenom den vane läkarens huvud. Turen kom till undersköterskan och även denna dam ville vara med i spelet. Om hon hade en bra hand eller inte var irrelevant för henne.

Hon njöt mest av den reaktion hennes fylliga kropp frammanade hos de övriga i rummet. Hon böjde sig framåt för att resa sig och Måns fick än en gång full insyn, ner i hennes röda spetsBH. Vilka jävla tuttar den kvinnan hade! Stora, tunga och runda. Måns kunde stirra sig blind på dessa fylliga klot. Han sinne slog nästan en volt när han sedan insåg att Monica hade betydligt större bröst. Hans kuk stramade till i byxan och sipprade ut ytterligare en skvätt försats. Katarina hade nu rest sig upp och smekte sig över trosorna och ner över fittan.

Händerna smekte sig ner över låren och så lossade även hon sina strumpeband från silkesstrumporna och slickade sig lockande runt sina fylliga, röda läppar. Läppar som skulle passa ypperligt runt en läkares pulserande kuk och med en tunga som utan vidare skulle kunna hetsa säden ur densamme. Hon lade sedan händerna i svanken för att hyska upp strumpebandshållaren men fick inte riktigt grepp om spännet.

Hon ryckte och drog och rörelsen skickade en svallande våg igenom hennes frodiga kropp som satte hennes tunga byst i gungning. Måns flämtade till och han kände hur kuken var hotfullt nära att sippra ut mer än bara försats. Det var således återigen dags att lägga fram sina händer och Monica började; ”Stege i hjärter, fem till nio! Således var hans hand värdelös. Måns hade par i femmor och undersköterskans hand var värdelös.

Monica log förnöjt och samlade ihop plaggen på bordet. Nästa giv började och nu var det Ann-Katrin som skulle bjuda först. Hon såg imponerat på sin hand och det krävdes inget geni att förstå att handen troligtvis var väldigt stark. Ann-Katrin blickade ut över sina medspelare och frågade lent: Hon placerade fötterna på stolen och började sakta och erotiskt lirka ner de mörka silkesstrumporna längs sina mulliga lår och ben.

Sakta drog hon dem av sig och lade dem omsorgsfullt i potten. Ett gillande mumlande ljöd i det lilla kontoret. Det verkade som att även Göransson hade fått en bra giv för han ville också satsa.

Han knäppte upp sin skjorta och förpassade den till potten. Måns såg lite plågad ut då han var osäker på om hans hand var bra nog och om han kunde konkurrera med de övriga spelarna.

Han kom slutligen fram till att han ville vara med och sade: Det vill säga, att om jag vinner den här handen så behöver jag inte ta av mig dom. Om någon Annan vinner däremot, då blir det kanske lite prekärt”, sade Måns och log. Monica log sexigt och blinkade mot läkaren. Då har ju jag hela fyratusen i min BH! Näni, för att få loss mina meloner kommer ni behöva gå upp till femsiffriga belopp!

Vi snackar rejäla slantar här. Kommer ni kunna motstå chansen? Det återstår att se. Hon var till och med ganska säker på att ett femsiffrigt belopp kunde anses billigt för att få se hennes tuttar. Hon minns en gång då hon spelat klädpoker med en försäljare som ville sälja kontorsmateriel. En riktigt dryg och smällrik karl som hon hetsade till vansinne. Priset för varorna var irrelevant men hon hade utmanat honom i klädpoker för att tjäna några slantar extra, för sin personliga vinst.

Han var inget vidare snygg så reglerna hade varit så att han fick satsa pengar och hon plockade successivt av sig plagg, om han vann. Det hade blivit dyrt för honom; Hon hade troligtvis spelat av honom närmare en årslön men slutligen hade hon suttit där med enbart en hyska kvar i BH: Hundratjugotusen kronor hade han satsat för att få vara med i det spelet som eventuellt skulle kosta henne BH: Spänningen hade varit tät då men döm om mannens besvikelse då hon vunnit handen med fyrtal i knektar mot hans stege.

Han hade förhoppningen om att få tömma sig över hennes frodiga hylla men istället fått tömma hela sitt bankkonto för att täcka för förlusterna.

Monica hade självsäkert plockat tillbaka sina plagg och lämnat den kåte försäljaren med ett smärtsamt stånd. Hon lade händerna på ryggen och pressade ut sin imponerande hylla så den svävade majestätiskt över skrivbordet, lirkade en kort stund innan hon vände ryggen åt de övriga.

Mycket riktigt, det krävdes faktiskt fem hyskor för att hålla den massiva BH: Era fantastiska kroppar, era trinda, moderliga höfter, era underbart stora, tunga bröst. Kramade lätt sin mjuka, fylliga barm. Varför var hon så angelägen om att spelet skulle gå fort? Var den lilla knubbiga gruppchefen ivrig att få se fler plagg tas av månne? Händerna jämfördes och Måns drog en lättad suck när han insåg att han vunnit. Han slapp visa sin kuk i detta prekära tillstånd. Han samlade ihop läkarkollegans skjorta och Ann-Katrins svarta silkesstrumpor och lade dom bakom sig.

Förste man att satsa i nästa omgång var Henrik. Han hade uppenbarligen en bra hand för han satsade kalsongerna. Måns drog sig ur men Katarina meddelade att hon satsade strumporna. Den feta undersköterskan reste sig upp från stolen och smekte sakta och sensuellt av sig de vita silkesstrumporna.

Hon var nu bara en förlust ifrån att behöva blotta någon av sina intima delar. Händerna återigen på ryggen och ett par ögonblick senare visade hon stolt hur hennes massiva barm nu bara hölls på plats av en enda hyska. Det exklusiva tyget i hennes sexiga BH såg nästan ut att knaka och det var uppenbart att detta plagg inte gick att köpa i vilken butik som helst. Det verkade onekligen så att den trinda gruppchefen var tvungen att beställa sina BH: Hon vek bak sina armar på ryggen och lirkade frenetiskt med de breda BH-banden.

Brösten skumpade och gungade erotiskt i sina gråvita spetskupor innan hon glatt förkunnade att två av tre hyskor nu var lossade.

Händerna jämfördes och Henrik kunde pusta ut då hans tretal i kung trumfade både Katarinas par i dam och Ann-Katrins tretal i fyror. Dr Göransson snodde kvickt åt sig Katarinas vita silksstrumpor och lindade dom runt handen och luktade på dem. En varm doft från hennes kvinnliga parfym. Med ett självsäkert leende lät han strumporna singla ner bakom sig och han satte sig tillrätta i stolen. Skicklig spel från männen hade nu sett till att både Ann-Katrin och Katarina nu satt i samma sits som de själva; En förlust till och någon skulle bli tvungen att visa intima kroppsdelar.

Spänningen och stämningen låt tät i det lilla kontoret när Måns delade ut nästa giv. Det verkade inte som hans hand blev så bra för han satsade inget denna gången, han ville vänta på de övriga. Undersköterskan sög förstrött på sitt ena pekfinger. Flera upphetsade suckar ekade i rummet när hon tillkännagav att hon ville satsa trosorna. Monica såg på sin hand. Gjorde en missnöjd grimas och gjorde som Måns och passade denna runda. Ann-Katrin däremot var lite mer vågad och vände utstuderat ryggen mot bordet och snärtade lätt med den sista hyskan.

Den är värt åtminstone tjugotusen” sade hon självsäkert. Här hade han sin chans att spela av Ann-Katrin BH: Han ville inte bli tvingad att visa kuken än så han rotade i sin väska. Han drog fram ett häfte där han skrev in en summa; 20 kr, sedan rev han av lappen och lade den i potten. Nu var det ju långt ifrån bara pengar som Monica blev kåt av men hon såg sin chans att kunna dryga ut lönen en smula.

Sen att hon riskerade att få visa upp såväl sin blöta fitta som sina kolossala tuttar på kuppen var något hon var klart beredd på. Då var det således dags för att visa sina händer och nu gällde det. Skulle Göransson förlora tjugotusen kronor till någon av damerna, eller skulle Katarina få visa fittan eller Ann-Katrin få visa tuttarna? Nu visar vi korten”, sa Katarina upphetsat och det lät som att hon hade en stark hand. Hon lade fram sin hand och visade stolt upp en full färghand i hjärter.

Ann-Katrin log pillemariskt när hon lade fram sin hand; kåk. Det innebar att Katarina skulle tvingas glida ur sina spetstrosor. Denna insikt skickade blixtar av upphetsning genom rummet och ingen i rummet var opåverkad. Katarina tittade på de andra, sen ner, förbi sin tunga byst och smekte sig på magen, ner mot trosorna. Såg uppåt och möttes av ett stillsamt nickande av Måns.

Han var så upphetsad att han knappt kunde tänka klart. Hon smekte sig över magen och ner över framsidan på sina röda spetstrosor, som nu var skamligt våta. Hon smekte och gned sig länge och väl över spetsarna innan hon vände rumpan åt de övriga. Sedan lirkade hon in ett par fingrar under resåren och samtidigt som hon böjde sig framåt, lät hon trosorna sakta glida ner över hennes trinda höfter och rumpa.

Blickarna i rummet var helt fästade på hennes bakdel och hon älskade det! Hon lät trosorna glida ner över låren och smekte sig förstrött över sitt blottade sköte. Trosorna nådde således knävecken innan de besvärsfritt gled nedför de vackra vaderna och landade kring hennes små fötter.

Hon lyfte upp trosorna med ena foten och greppade dom med handen. Hon förde sedan plagget mot ansiktet och snusade lät på det innan hon kastade det mot bordet. Sedan vände hon sig och man han skymta hennes lätt håriga sköte innan hon åter satte sig på stolen. De övriga i rummet höll på att tappa andan av den erotiska showen. Han var verkligen påverkad av situationen. Han satt och såg, med intensiv blick på henne och klädde av henne med blicken.

Blicken gled som en ängslig laserstråle över hennes mjuka kropp. Från den trinda bysten under BHns spetsar som putade ut och skapade en härlig hylla, ner till hennes väl tilltagna höfter som utmanade trosornas tyg.

Ann-Katrin reste sin amasonartade kropp och smekte sig likt undersköterskan, över sin mage men hennes händer började sedan leta sig uppåt och hon strök med fingrarna över metallbyglarna under BH: Kuken stretade smärtsamt hårt i kalsongerna och han ville egentligen ingenting annat än att vräka upp henne på skrivbordet, slita ner trosorna och begrava tungan i hennes kåta, savande fitthål!

Denna önskan verkade nästan som skriven i pannan på honom och han fick en varm, inbjudande blick från den märkbart berörda sjuksköterskan. Ann-Katrin ville bjuda ut sin kropp, hon ville bli skamligt antastad och tafsad på. Hon fullkomligen älskade kåta händer på sin kropp som nöp och drog i hennes mulliga former, greppade om hennes valkar och knådade hennes frodiga tuttar. Hon visste att hennes kroppsform stod stick i stäv med det rådande modet i världen, men hon visste hur mycket detta mode på intet sätt avspeglade sig i hur kåta karlar kunde uppskatta en mullig dam som suktade efter kuk!

Ann-Katrin hade flera gånger fått uppleva kåta män i olika åldrar, hur de fullkomligen förgrep sig på henne, slet i hennes kläder, rev sönder silkesstrumpor i sin hetsiga jakt efter att få fram hennes dolda skatter. Hur dom ryckt ner hennes spetstrosor för att få tillgång till hennes varma sköte.

För att inte tala om hur snurriga de blivit i blicken när hennes BH med storleken 80DD, slutligen gått i golvet och hur killarna diat hennes stenhårda bröstvårtor. Ann-Katrin, liksom Monica, älskade att hetsa med sin byst. Nu tillhörde hon i och för sig den mera vanliga och alldagliga skaran, det vill säga, de som inte ägde en sådan kraftig hylla som Monica, men det var ändå med en stolt och enormt kåt blick, som hon lade händerna på ryggen och lossade den sista hyskan i sin BH.

Hon hasade ner axelbanden och tittade roat på de kåta männen på andra sidan skrivbordet. Sedan tog hon tag i ena spännet och drog BHn åt sidan tills den släppte taget om den härliga barmen. Ett upphetsat stön for igenom rummet när de trinda brösten gungade fram och Ann-Katrin svingade flinkt upp BHn så den landade på bordet. Brösten hängde magnifikt av sin naturliga tyngd och fulländade hennes mjuka kropp.

Henrik tycktes sjunka genom golvet då en av hans drömmar äntligen blivit uppfylld. Hans ögon fullkomligen festade på hennes stora tuttar och han blev tvungen att hejda sin hand som reflexmässigt åkte ner mot kalsongerna för att runka. Det hade inte varit det smartaste att göra i nuläget då enbart ett fåtal drag hade skickat honom över kanten och skickat ett flertal strålar över bordet, där två underbart erotiska plagg nu låg slarvigt kastade; Katarinas röda spetstrosor och Ann-Katrins mörkgrå BH.

Istället så böjde han sig framåt och med darrande händer plockade han åt sig underkläderna. Han förde BHn mot näsan och snusade in den varma doften av Ann-Katrins parfym. Hon log menande mot honom och kramade ihop sina trinda kullar.

Henrik stönade och plockade istället upp Katarinas trosor som var varma och fuktiga, speciellt där undersköterskans kåta fitta nyss hade gömt sig i dem. Han gav henne en gillande min och lade de erotiska plaggen bakom sig. Nästa giv hamnade i Katarinas vård och hon delade ut korten. Iochförsig avslöjade hennes dåliga pokerface att hon hade en ganska stark hand men det som verkligen visade att hon låg bra till var det faktum att hon glatt meddelade att hon var villig att satsa den sista hyskan i BH: Nå Monica, vad sätter du då?

Du är väl med i spelet ännu?! Det råder ju inga som helst oklarheter om vem av oss tre som har störts meloner, eller vad säger ni, flickor? Och om jag nu sätter BHn, så blir det även svårt för er två” hon gestikulerade mot Katarina och Ann-Katrin ”att syna mig. Det kommer kräva en hel del insatser från ert håll, för att komma upp i det jag vill ha för den här Monica avbröt sig mitt i meningen och lade teatraliskt upp handen mot munnen som att hon sagt något hon inte borde ha sagt.

Han stönade tungt och fånstirrade på henne med öppen mun. Jag vill ha femtiotusen för BHn! Det var nästan lite komiskt att de ens tvekade. Här hade de en hyfsat stor chans att äntligen få se den otroligt porriga gruppchefens enorma tuttar och det verkade som att deras tvekan mest var ett spel för galleriet. Frågan är ju om du skulle kunna behärska dig om de skulle ske!

Turen hade således kommit till Ann-Katrin som såg på sin hand och log. Vad får jag för trosorna? Om vi tar det på ren svenska; Tror du flest personer på avdelningen drömmer om att få se din våta fitta Godkänns för i helvete!

Många kanske ifrågasätter denna händelses relevans i kampen om jämställdhet, men det gör de bara för att de inte kan analysera det och se djupet i det hela. Lika snygg som alltid!!! Filmkorn och svartvitt uffeo. Idag måste jag säga att jag märker en klar förbättring vad gäller smärtan. Chefen på Benedictia var iochförsig lite svårövertalad men jag behövde bara berätta vilken BH-storlek jag hade för att han skulle överväga att ge mig en chefstjänst. Flera av männen satt med halvöppna munnar och stirrade på de sexiga kvinnorna som stod i tårtorna och kråmade sig erotiskt. 22 apr ”90 H! Herrejösses kvinna vilka meloner!” . brösten mot sitt eget ansikte och han fullkomligen förgrep sig på hennes underbara H-kupor. Sök medlemmar · Modeller · Fotografer · Makeup Artister · Stylister · Hårstylister · Art Directors · Grafiker Kupa. C .. På jakt efter Homo Sapiens Ingens. 31 okt Hoppas jag orkar gå på H:s födelsedagsfest imorgon. brukar jag gå in på youtube och se ifall det finns något intressant att söka efter. Fotograf: Elisabeth Ohlson Wallin som slog igenom med Ecce Homo utställningen med . Carolina Gynning har C-kupa, Elita Löfblad har C-kupa och Natacha.

Homo h kupa söker

Gay tantric massage escort danmark flashback